Wanha Karhunmäki

Tule viihtymään idyllissä.

Vapaa-ajankeskus Wanha Karhunmäki

Tilat

Etusivu » Tilat

Tervetuloa taloon!

 

Wanha Karhunmäki on Karhunmäki-säätiön ylläpitämä, itsenäinen vapaa-ajankeskus. Yli 100-vuotias talo on alun perin ollut kansanopistona. Nykyisessä käytössä, vapaa-ajan palveluiden parissa on toimittu jo lähes 30 vuotta.

 

Talo tarjoaa tunnelmalliset puitteet tilaisuuksille ja tapahtumille. Meillä järjestyy niin päiväkokoukset ja -retket, ikimuistoiset juhlat kuin eripituiset leiritkin. Tilamme toimivat hyvin erilaisissa tilaisuuksissa. Tunnelmallisessa kabinetissa järjestät pienen kokouksen tai voit yhdistää tilat jopa yli 200 hengelle juhlatiloiksi.

 

Ammattitaitoinen keittiöhenkilökuntamme loihtii niin upeat juhlamenut kuin maittavaa ruokaa pohjalaisia pitopöytäperinteitä kunnioittaen.

 

Majoitustiloissamme yövyt edullisesti. Yhteensä vuodepaikkoja on 130 hengelle, ja isoissa tapahtumissa voimme järjestää lisäksi ryhmämajoitustilaa. Majoitustilamme ovat viihtyisiä huoneistoja ja huoneita sekä modernimpi hirsimökki. Lisäksi on kokonainen talo lukuisine huoneineen, joka toimii erinomaisesti suurten ryhmien majoitustilana.

 

Leiripaikkana rikkautena on monipuolinen ympäristö, joka tarjoaa useita aktiviteetteja ja tilavaihtoehtoja, joiden avulla luot vaihtelevan sisällön leiriin. Käytössänne on myös liikuntasali, saunat ja kylpypalju sekä kota metsälammen rannalla.

 

Meillä voit viettää myös kokouspäivää. Idyllisessä ympäristössä voitte keskittyä olennaiseen ja rauhoittua yhdessä olemiseen. Järjestämme päiväänne myös ohjelmallista sisältöä, aina toiveiden ja tarpeiden mukaan. Tutustuthan myös tyky-mahdollisuuksiimme.

 

Karhunmäki on suosittu juhlapaikka - juhlimme kanssasi ilossa ja surussa. Pitkä kokemuksemme juhlien järjestämisestä takaa onnistuneen päivän ja antaa mahdollisuuden rentoon ja vaivattomaan juhlaan.

 

Lapsille järjestämme teemallisia retkipäiviä kaikenikäisille. Päivään kuuluu erilaisia toimintapisteitä toiveiden mukaan toteutettuna, mukavaa yhdessäoloa ja ruokailu valmiista pöydästä. Lisäksi saatamme saada naapurimme islanninhevoset vierailulle.

 

Myös aikuisille on valmiita ryhmäretkipaketteja, jotka ovat toimivia kokonaisuuksia esimerkiksi kulttuurin parissa Lapuan eri matkailukohteissa.

 

Museossamme voit syventyä herännäisyyden historiaan sekä talon tarinaan, jonka juuret juontavat vuoteen 1914.

 

Tervetuloa palveltavaksi!

Uudistuneet

illanviettotilat käytettävissänne.

Vilkaise tarjouksemme!

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito