Wanha Karhunmäki

Tule viihtymään idyllissä.

Vapaa-ajankeskus Wanha Karhunmäki

Leirit ja retket

Etusivu » Leirit

Koiraleiri, rippileiri, kuoroleiri, lastenleiri, seniorileiri, perheleiri…

 

Monipuoliset tilat ja mielenkiintoinen ympäristö takaavat onnistuneen leirielämyksen, harjoitusleirin tai pelireissun. Meillä järjestetään ikimuistoisia leirejä eri teemoin kaikenikäisille, olipa kyseessä sitten leiri kera koirien, koulutuksen, lasten tai nuorten. Meillä järjestetään myös esimerkiksi vammaisleirejä ja leirikouluja. Kodikas ja historiaa huokuva leiripaikka tarjoaa mahtavat puitteet myös leirimielelle - tiloja ja mahdollisuuksia erilaisiin aktiviteetteihin meillä on ja mikä parasta, kaikki samassa pihapiirissä!

 

Majoitustilaa leirikeskus tarjoaa 130 hengelle ja tarvittaessa voimme järjestää lisäksi ryhmämajoitustilaa. Myös asuntovaunulla tai -autolla voi tulla. Leireillä tarjoamme maistuvaa kotiruokaa.

 

Iso piha-alue tarjoaa puitteet niin ulkoleikkeihin kuin koiranäyttelyn järjestämiseenkin. Erilaiset kisailut ja toimintapisteet pääsevät oikeuksiinsa vaihtelevassa pihassamme. Voitte lähteä myös retkeilemään ja uimaan läheiselle Malkakosken virkistys- ja patoalueelle, Islanninhevostallille tai Kellovalimoon naapuriimme.

 

Maastot tarjoavat upeat puitteet koiraharrastamiseen, melontaan tai vaeltamiseen. Talvella naapurissamme sijaitsee Pohjanmaan komein laskettelukeskus Simpsiö, ja elämyspuisto PowerParkiinkin pääsee reilussa puolessa tunnissa. Kauttamme voi tilata monipuolisesti ohjelmapalveluja käsillä tekemisestä extreme-lajeihin ympäri vuoden omaan pihaamme, tai tarvittaessa järjestämme ryhmälle myös kuljetuksen linja-autolla tai minibussilla.

 

Musisointia varten juhlasalissamme on hyvä akustiikka, piano ja äänentoisto. Täyspitkässä liikuntasalissa voitte pelata lentopalloa tai järjestää sählyturnauksen. Huonolla säällä myös leikit voi järjestää siellä. Samassa rakennuksessa on remontoidut ja tilavat pesu- ja saunatilat pukuhuoneineen, miehille ja naisille omansa, joissa voitte virkistäytyä urheilun jälkeen. Ihan vieressä on myös televisiohuone.

 

Leiriohjelmaan tuo vaihtelua iltapalan järjestäminen nuotiopaikalle tai kodalle. Metsälammen rannalla sijaitsevaan tilavaan kotaan mahtuu kerrallaan n. 30 henkeä, ja se on aivan loistava paikka rentoon illanviettoon ja vaikkapa makkaran- tai letunpaistoon. Nuotiopaikkoja on pihapiirissämme kodan lisäksi kolme.

 

 

       Saunominen sopii leireilyyn ympäri vuoden. Meillä on myös kylpytynnyri.

 

  

Kodalla on tunnelmallista viettää iltaa luonnontulen äärellä

Uudistuneet

illanviettotilat käytettävissänne.

Vilkaise tarjouksemme!

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito