Wanha Karhunmäki

Tule viihtymään idyllissä.

Vapaa-ajankeskus Wanha Karhunmäki

Lahjoita

Etusivu » Lahjoita

Karhunmäki-säätiö ei kuulu minkään avustusjärjestelmän piiriin, joten lahjoitukset ovat tärkeitä tukipilareita toimintamme kannalta. Varoja voimme käyttää erilaisiin käyttötarkoituksiin.

 

Lahjoituksen voi tehdä Wanhan Karhunmäen rahankeräystilille:

OP FI76 5419 0120 3240 94 OKOYFIHH

 

Rahankeräysluvan myöntäjä: Poliisihallitus

Luvan numero: RA/2019/114, myönnetty 6.2.2019

Keräysaika ja -alue: 6.2.2019-5.2.2020 koko maa poislukien Ahvenanmaa

 

Kerättyjen varojen käyttötarkoitus:

Kertyvät varat käytetään päärakennuksen kalustohankintoihin sekä siellä toimivan körttimuseon esineistön ylläpitoon ja näyttelytoiminnan kulujen kattamiseen ja kuntotarkastuksen perusteella päärakennuksen peruskorjaukseen esimerkiksi vesikaton uusimiseen sekä sisätilojen peruskorjauksen suunnitteluun, selvitystyöhön ja toteuttamiseen kiireellisyysjärjestyksessä.

 

Varoja käytetään myös seuraperinteen jatkamiseen kattamalla järjestely- ja toteuttamiskustannuksia uusien sukupolvien saamiseksi mukaan seurojen järjestämiseen sekä muuhun seuratoimintaan. Tällaisia kuluja ovat esimerkiksi nuorille suunnatut tapahtumat ja tilaisuudet. Varoja voidaan käyttää myös eri kohderyhmille suunnattujen yleishyödyllisten leirien ja tapahtumien sekä virkistystoiminnan järjestämisestä syntyvien kulujen kattamiseen sekä leiri-, kurssi- ja vapaa-ajankeskuksen ylläpitämiseen ja huoltoon.

 

Kerättävien varojen käyttö ja aikataulu:

Kerättävät varat käytetään yllämainittuihin kohteisiin tarpeen mukaan, normaalisti vuoden sisällä lahjoituksen tekemisestä.

 

MERKKIPÄIVÄLAHJOITUS, MUISTOLAHJOITUS, TESTAMENTTI

Juhlitko syntymäpäiviä, häitä valmistujaisia tai muuta merkkipäivää? Mitä jos tavaralahjojen sijaan lahjoitat muistamiset toimintamme tukemiseen? Olemme kiitollisia näistä lahjoituksista, oli summa sitten iso tai pieni

 

Muistolahjoitus on kaunis tapa kunnioittaa edesmennyttä läheistä. Jos edesmenneelle henkilölle Wanha Karhunmäki on elämän aikana tullut rakkaaksi, tällainen vaihtoehto on arvokas tapa muistaa.

 

Testamenttilahjoitus on lahja sinulta, jolla Wanha Karhunmäki on sydämessä. Halutessasi voit antaa ohjeet siitä, miten haluat testamenttilahjoituksen käytettävän. Jos tarkkoja ohjeita ei ole, voi Karhunmäki-säätiö käyttää lahjoituksen sääntöjensä mukaiseen toimintaan. Yleishyödylliselle järjestölle tehtävät testamenttilahjoitukset ovat verovapaita. Voit kysyä neuvoja testamentin tekemiseen omasta pankistasi tai asianajotoimistostasi.

 

Mikäli mietit merkkipäivälahjoitusta, muistolahjoitusta tai testamenttia, ota yhteyttä info@wanhakarhunmaki.fi tai puh. 06-437 7757 / 050 540 1711

Uudistuneet

illanviettotilat käytettävissänne.

Vilkaise tarjouksemme!

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito