Wanha Karhunmäki

Tule viihtymään idyllissä.

Vapaa-ajankeskus Wanha Karhunmäki

Karhunmäen tulevaisuus

Etusivu » Karhunmäki

Rakennuksemme, jotka jykevänä seisovat alkuperäisillä paikoillaan, alkavat olla yli sata vuotta vanhoja.

 

Rakennukset ovat nähneet vuosikymmenien ajan, kuinka opistolaiset aloittivat opiskelunsa. Kuinka vuosien saatossa opiskelijoiden välille solmittiin ystävyyssuhteita. Opiskelijat veisasivat Siionin virsiä. Tuli uusia opiskelijoita ja edelliset lähtivät maailmalle. On juhlittu ilossa ja surussa. On vietetty retki- ja leiripäiviä sekä nautittu kauniista pihapiiristä. Paljon mahtuu muistoja jättäneitä tapahtumia noihin vuosiin, ja toivon mukaan saamme aikaiseksi paljon uusia muistoja tulevaisuudessakin.

 

Tiloissamme on tehty parannuksia ja korjauksia vuosien kuluessa. Olemme juuri saaneet uudistettua päärakennuksen vesikaton, joka oli haastava sekä teknisesti että taloudellisesti. Tällä hetkellä on työn alla korjaus- ja remontointisuunnitelma, jonka pohjalta on tavoitteena jatkaa uudistuksia kiireellisyysjärjestyksessä.

 

Seuroissamme soivat Siionin virret, ihmiset nauttivat ja kahvipannu porisee kuumana. Jokaiselle löytyy oma paikkansa hiljentymiseen. Kannustamme myös nuorempaa sukupolvea saapumaan seuroihin ja tutustumaan seuratoimintaamme. Otamme mielellämme uusia ideoita vastaan myös seurajärjestelyihin.

 

Lukuisat leirit, retket, juhlat, tilaisuudet sekä muut tapahtumat onnistuvat talkoolaisten eli kökkäläisten avulla. He antavat apunsa myös kiinteistöjen hoitoon sekä muihin tilojemme kunnostustöihin. Aina on ilo saada uusia kasvoja mukaan talkootoimintaan. Wanhan Karhunmäen kökkäläiset kuuluvat ”talon kalustoon”, tarvittaessa nostavat talon arvon korvaamattomaksi, jo pelkästään sillä, että voimme luottaa tähän porukkaan. Apua saamme, on tarve sitten iso tai pieni.

 

Tulevaisuutemme on meidän kaikkien käsissä. Voit tukea toimintaamme osallistumalla talkootoimintaamme tai lahjoittamalla haluamasi summan Karhunmäki-säätiön toiminnan tukemiseen.

 

Olemme saaneet lahjoituksia toimintamme tarpeisiin, ja erityisen kiitollisina otamme niitä vastaan myös tulevaisuudessa. Pienikin lahjoitus on tärkeä isolle talolle, jolla on myös isot tarpeet tulevaisuuden turvaamiseksi. Lue ohjeet lahjoittamiseen.

Pikkujoulut

katso lisää

Saunat ja illanvietto

katso lisää

 

Majoituspalvelut

katso lisää

Talkoopalsta

 katso lisää

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito