Wanha Karhunmäki

Tule viihtymään idyllissä.

Vapaa-ajankeskus Wanha Karhunmäki

Karhunmäen tarina

Etusivu » Karhunmäen tarina

Rakennuksemme, jotka jykevänä seisovat alkuperäisillä paikoillaan, alkavat olla yli sata vuotta vanhoja. Rakennukset ovat nähneet vuosikymmenien ajan, kuinka opistolaiset aloittivat opiskelunsa. Kuinka vuosien saatossa opiskelijoiden välille solmittiin ystävyyssuhteita. Opiskelijat veisasivat Siionin virsiä. Tuli uusia opiskelijoita ja vanhat lähtivät maailmalle. On juhlittu ilossa ja surussa. On vietetty retki- ja leiripäiviä sekä nautittu kauniista pihapiiristä. Paljon mahtuu muistoja jättäneitä tapahtumia noihin vuosiin, ja toivon mukaan saamme aikaiseksi paljon muistoja tulevaisuudessakin.

 

Tiloissamme on tehty parannuksia ja korjauksia vuosien kuluessa. Olemme juuri saaneet uudistettua osittain päärakennuksemme keittiön, ja tältä osin on taattu se, että jatkossakin vieraamme saavat nauttia keittiömme makoisista ruuista.

 

Suurin korjaushankkeemme on vielä edessä. Kattourakka. Katon korjaus toteutetaan hyvinkin pian, alkukesästä 2019. Katto antaa turvaa tulevaisuuteen, saamme jatkaa perinteistä seurojen ja tapahtumien järjestämistä uuden katon alla myös tulevina vuosina. Katon uudistaminen ei tule olemaan helppo teknisesti eikä taloudellisesti.

 

Seuroissamme soivat Siionin virret, ihmiset nauttivat seuroista ja kahvipannu porisee kuumana. Jokaiselle löytyy oma paikkansa hiljentymiseen. Kannustamme myös nuorempaa sukupolvea saapumaan seuroihimme ja tutustumaan seuratoimintaamme, otamme mielellämme uusia ideoita vastaan myös seurajärjestelyihin.

 

Lukuisat leirit, retket, juhlat, tilaisuudet sekä muut tapahtumat onnistuvat kökkäläisten avustaessa. He antavat apunsa myös kiinteistöjen hoitoon sekä muihin tilojemme kunnostustöihin. Aina on ilo saada uusia kasvoja mukaan talkootoimintaan. Wanhan Karhunmäen kökkäläiset kuuluvat ”talon kalustoon”, tarvittaessa nostavat talon arvon korvaamattomaksi, jo pelkästään sillä, että voimme luottaa tähän kökkäporukkaamme. Apua saamme, on tarve sitten iso tai pieni.

 

Tulevaisuutemme on meidän kaikkien käsissä. Voit tukea toimintaamme osallistumalla talkootoimintaamme tai lahjoittamalla haluamasi summan toiminnan tukemiseen.

 

Olemme saaneet lahjoituksia toimintamme tarpeisiin, mutta erityisen kiitollisina otamme niitä vastaan myös tulevaisuudessa. Pienikin lahjoitus on tärkeä isolle talolle, jolla on myös isot tarpeet tulevaisuuden turvaamiseksi.

Uudistuneet

illanviettotilat käytettävissänne.

Vilkaise tarjouksemme!

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito