Wanha Karhunmäki

Tule viihtymään idyllissä.

Vapaa-ajankeskus Wanha Karhunmäki

Idyllinen juhlapaikka

Etusivu » Juhlat

Palvelemme kokemuksella

 

Wanhassa Karhunmäessä järjestetyt juhlat ovat ikimuistoiset. Tunnelmalliset puitteet ja maistuva ruoka takaavat onnistuneen tilaisuuden. Arvokas ympäristö ja pitkä kokemuksemme juhlien järjestämisessä mahdollistavat vaivattomat juhlajärjestelyt. Tarjoamme myös majoitustiloja juhlavieraille.

 

Karhunmäen historiallisissa puitteissa järjestyy juhlat niin ilossa kuin surussakin. Meillä voi järjestää

  • hääjuhlan
  • muistotilaisuuden
  • perhejuhlan: sukujuhlat, syntymäpäivät, kastetilaisuudet, rippijuhlat, ylioppilasjuhlat

Maittavat juhlaruoat parhaista raaka-aineista Karhunmäen emäntien salaisista resepteistä seisovassa pöydässä ovat yksi tärkeän päivän kulmakivistä.

 

Juhlasalissamme on äänentoisto, piano ja urut. Istumapaikkoja on noin 170 hengelle yhtenäisessä tilassa. Noutopöytä katetaan useimmiten viereiseen isoon ruokasaliin, missä on tarvittaessa lisätilaa noin 50 hengelle. Myös pienempien juhlien järjestäminen onnistuu meillä tiloja jakamalla.

 

Juhlien koristeluun talosta on lainattavissa esimerkiksi kukkamaljakoita ja kynttilänjalkoja. Juhlaliinat tilaamme pöytiin pesulasta.

 

 

Pitopalvelu

 

Kodin juhliin tarjoamme pitopalvelua. Kotiin voi meiltä tilata niin lämpimän ruoan kuin myös kevyemmän tarjoilun tai kahvipöydän herkut. Sovittaessa tulemme paikan päälle varmistamaan ruokailun sujumisen, tai voimme sopia tuotteiden toimituksesta.

 


 

Uudistuneet

illanviettotilat käytettävissänne.

Vilkaise tarjouksemme!

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito